Temps de preparació: 1 hora
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 375g de farina de rebosteria
- 375g de sucre
- 1’5 sobres de llevadura
- 6 ous
- 3 iogurts de llimona
- Oli d’oliva (la mesura d’un pot i quart de iogurt)
Preparació
I. Preescalfem el forn a 250ºC.
II. En un bol barregem la farina amb el sucre i la llevadura.
III. Afegim els iogurts i remenem.
IV. Afegim l’oli i remenem.
V. Separem els rovells i les clares dels ous. Afegim els rovells a la massa anterior i remenem.
VI. Batem les clares d’ou a punt de neu i també les afegim a la barreja. Remenem amb la batedora de varilles.
VII. Untem un motlle rectangular amb mantega i hi posem la massa del coc.
VIII. Ho introduïm al forn a 250ºC. Quan veiem que comença a pujar, baixem la temperatura del forn a 170ªC i ho deixem coure uns 35-40 minuts, fins que el punxem i el pinxo surti net.
IX. Empolvorem sucre per sobre i el deixem refredar.
Bon profit!!!
Em recoda un pa de pessic que feia la meva avía. Que bo!!!
ResponEliminaESPECTACULAR!, aquesta coca no falla mai!, es veu esponjosa a tope!
ResponElimina(us convido a entrar al meu bloc i participar del joc que us proposo per a celebrar els meus 4 anys, fent una recepta divertida i creativa on TOT sigui VERMELL!, M'agradaria que hi fóssiu!, merci.)
Un clàssic entre els cocs... i boníssim!
ResponEliminaPTNTS
Dolça