Pasta amb foie i oporto

Temps de preparació: 20 minuts
Dificultat: Fàcil

Aquesta recepta ens la va ensenyar a fer la tieta Cristi, moltes gràcies!



Ingredients


Per 4 persones
  • 300g o 350g de pasta
  • 200g de paté d’ànec amb bolets (també es pot fer amb paté d’ànec al natural)
  • 200ml de caldo de pollastre
  • 100ml d’oporto
  • Sal
  • Pebre
  • Cibulet


Procediment


I. Bullim la pasta en una olla amb abundant aigua amb sal.

II. Posem el vi al foc i quan comenci a bullir ho deixem mig minut.

III. Passat els trenta segons aproximadament, hi afegim el caldo.

IV. Posem el paté tallat a daus en un pot de túrmix.


V. Quan el vi amb el caldo torni a arrencar el bull, el retirem del foc i el posem dins el pot amb el paté i ho triturem tot junt.


VI. Afegim un polsim de pebre negre mòlt i remenem.

VII. Barregem la pasta amb la salsa de paté i porto.


VIII. Tallem una mica de cibulet i el posem per damunt per decorar una mica.

Bon profit!!!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes