Timbal de samfaina i ou

Temps de preparació: 45 minuts
Dificultat: Fàcil





Ingredients


Per a 4 persones:
  • 4 ous
  • 1 ceba
  • 1 pebrot vermell gran o 2 de petits
  • 2 pebrots verds
  • 1 carabassó
  • 2 tomàquets
  • 1 dent d’all
  • Sal
  • Pebre
  • Oli d’oliva


Procediment


I. Pelem la ceba i la netegem juntament amb els pebrots i el carabassó. Pelem els tomàquets. Ho tallem tot a daus.



II. Pelem l’all i el freguem per una paella o una cassola. Hi afegim oli d’oliva i hi sofregim la ceba i els pebrots. Quan ja quasi estiguin a punt, els retirem del foc i els reservem.


III. En la mateixa paella o cassola sofregirem el carabassó i el tomàquet. Quan ja quasi estigui hi afegim la barreja anterior de ceba i pebrots i salpebrem. Ho deixem que s’acabi de coure.



IV. Col·locarem una anella de reposteria sobre un plat i l’omplirem amb la verdura. Un cop plena, retirarem l’anella.


V. En una paella petita amb oli fem un ou ferrat (l’hem de salpebrar una mica quan el posem a la paella). Si no volem cuinar amb tan de greix, també podem coure’l en una planxa amb unes gotes d’oli.

VI. Escorrem bé l’ou i el posem sobre el timbal de samfaina.

Bon profit!!!

2 comentaris:

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes