Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 30 minuts
Ingredients
Per 2 persones:
- 1 filet de porc
- 2 rodanxes de formatge (Ex: tipus camembert o rulo de cabra)
- 1 ceba gran o 2 petites
- Preparat per a puré de patates
- 100ml de llet
- 100ml d’aigua
- Sucre morè
- Julivert
- Pebre negre
- Sal
- Un ou
- Pa ratllat
- Oli d’oliva
Procediment
I. Congelem el formatge un mínim de 30 minuts. Així quan el fregim no se’ns desfarà.
II. Pelem i trossegem la ceba i la posem en una paella al foc per tal que es dori una mica.
III. Mentre es cou la ceba, anirem fent el puré de patata. Posem en una olla al foc la llet i l’aigua amb una mica de sal. Quan arrenqui el bull, ho apartem del foc i hi anem afegint la pols del puré i remenem fins a obtenir la consistència desitjada. Afegim el julivert i ho remenem bé. Reservem.
IV. Quan la ceba ja està pràcticament cuita, hi afegim el sucre morè al gust i anem remenant fins que es caramelitzi la ceba. Reservem.
V. Tallem el filet de porc, el salpebrem i el coem a la planxa amb un rajolí d’oli.
VI. Mentrestant, arrebossem el formatge amb ou batut i pa ratllat. El fregim amb abundant oli calent, en compte de no tenir-lo massa temps al foc perquè no es desfaci.
VII. Servim el formatge i hi afegim la ceba per sobre. Posem també els talls de filet i el puré de patata. Podem acabar de decorar amb una mica més de ceba caramelitzada.
Bon profit!!!
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada