Galetes de xocolata

Dificultat: Fàcil
Temps de preparació: 45 minuts per color


 

Ingredients


  • Cereals Corn Flakes
  • Xocolata negra
  • Xocolata amb llet
  • Xocolata blanca

També hi ha qui utilitza fruits secs enlloc de cereals.







Procediment


I. Posem els cereals en un bol i amb l’ajuda d’un pal de morter els aixafem una mica per fer-los més petits (vigilant de no xafar-los massa i fer-los pols).


II. Un cop tenim els cereals preparats desfem una de les xocolates al microones o al bany Maria (vigilant que no es cremin).

III. Barregem la xocolata amb els cereals. Anem afegim els cereals a grapats i remenant, de manera que si veiem que hi ha massa xocolata podem anar afegint més cereals poc a poc.

IV. Amb l’ajuda de dues culleres anem muntant i donant forma a les galetes i les col·loquem separades una de l’altra en una safata d’acer inoxidable. Si no en tenim, podem agafar un plat i forrar-lo amb paper d’alumini per evitar que les galetes s’enganxin al plat i es trenquin al treure-les.


V. Les posem al congelador 20-30 minuts.

VI. Repetim el procés amb les altres dues xocolates.


Bon profit!!!

2 comentaris:

  1. M'encanten! Són tan fàcils de fer, i resulten tan bones! Bon cap de setmana.

    ResponElimina
  2. Facilíssim de fer i molt bons.
    Amb cereals o amb fruita seca... depen de l'ocasió!!

    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

 
  • Fam de cuina © 2012 | Designed by Rumah Dijual, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes